А ви знали, що зарубіжні вчені-психологи прийшли до висновку, що лише поглянувши на жіночу сумочку можна зрозуміти, який характер у її власниці? Адже існує стільки різних сумочок, що кожна леді неодмінно знайде собі відповідну. Головне пам´ятати, що у жінки може бути не одна, і навіть не дві, а ціла колекція різноманітних сумочок.

Визначаємо характер за розміром сумочки

Велика сумка говорить про те, що перед вами творча особистість, яка може працювати до втрати пульсу. Зазвичай така сумка переповнена різноманітними кишеньками і відділеннями, а також відкривається без особливих зусиль.

Сумочку маленьких розмірів без ручки носять стримані та організовані дами. Таку сумочку називають косметичкою. Адже крім блокнота, ручки та декількох косметичних штучок нічого не поміститься.

Так звана тендітна сумочка – показник витончених жінок. Ці представниці приділяють чимало часу своїй зовнішності. Дуже часто цей час навіть перевищує час, проведений на роботі.

Правда, не все так просто

Хоча класифікація, яку ви бачили вище і має право на життя, і її навіть підтримують вчені, варто розуміти, що просто не існує жінок з однією сумочкою. Все тому, що до вечірньої сукні не можна взяти велику сумочку, яку ви купили для роботи чи походів по магазинах. Так само , як «косметичка» не може стати сумочкою на кожен день, оскільки до неї не влізе ваш ноутбук, усі потрібні вам документи та інші корисні дрібниці. Тому сумочки стали окремою частиною гардероба сучасної жінки, і їхня кількість може пперевищувати півтори десятки.

Жінки загадкові, непередбачувані та витончені. Ніколи не можна знати, чого від них очікувати. Ми з´ясували: у гардеробі кожної жінки безліч сумочок на усі випадки життя. То може класифікувати чарівну частину населення, враховуючи розміри сумочки, не зовсім правильно? Деякі психологи запропонували наступне: для того, щоб зрозуміти жінку, потрібно не просто подивитися на її сумочку, а зазирнути всередину.

Визначаємо характер жінки за порядком у її сумочці

Стиль «Безлад». Як сказав Альберт Ейнштейн: «Порядок потрібен лише дурню, геній панує над хаосом». Так і будь-яка жінка з безладом у сумочці: «Я знаю, що воно там є, і я майже впевнена, де воно. Дай мені трохи часу». Таких людей ні в якому разі не можна квапити у пошуках будь-чого. Це їх дратує і вибиває з рівноваги. Психологи говорять, що таким жінкам притаманна легковажність. З ними буває дуже складно.

Стиль «Дівчинка- відмінниця».  Кожна річ на своєму місці, все потрібне під рукою, «Пару секунд і я знайду це» - основні характеристики такого стилю. Він є повною протилежністю першому. Жінка з такою сумочкою завжди впевнена в собі, пунктуальна, надійна. Також така леді зможе легко організувати будь-що.

А як стосовно вмісту?

Сумочка жінки-колекціонера. Чого тільки немає в цій сумочці. У ній зберігається все, починаючи від необхідних речей і закінчуючи використаними квитками в кіно та вирізками з газет. Жінки з такими «торбами спогадів» можуть похвалитися мрійливістю та легкістю характера. Але вони не практичні.

Сумочка «Якщо потрібно, то і операцію зроблю». У такій сумочці зберігаються речі на всі випадки життя. У ній ви можете знайти: другу пару окулярів, різноманітні креми та ліки, а також ще багато всього. Можна взяти тільки одну цю сумочку і відправитися у навколосвітню подорож. Адже у ній є все. Хазяйки таких сумочок мають добре серце, а також вони практичні та мудрі.

Стиль «Бізнес-леді». У такій сумочці – тільки найнеобхідніше для роботи. Наприклад, блокнот, пара ручок, необхідні документи, діловий журнал. Такі жінки дуже ділові та самовпевнені.

купить сумкусумка бизнес-леди

А до якого типу жінок відноситеся ви та ваші подруги? Вже встигли перевірити?